Torkskåp

Att läsa specifikationer på torkskåp

Hos alla återförsäljare både på nätet men även i butik brukar tillverkarna alltid ha skrivit ihop en liten bra fin text som du kan läsa om hur bra torkskåpet är. Det kan även ge lite extra information som kan vara bra att veta men i stort sätt tycker jag att specifikation är det som spelar read more »


Utvecklingen av torkskåp

Miljö är ju något som blir allt viktigare i vardagen idag och det är intressant att det finns varumärken som verkligen satsar på att göra sina vitvaror mer miljövänligt. Det är häftigt att de lyckats bygga ett torkskåp som drar omkring 50% av energin jämfört med det näst bästa torkskåpet på marknaden. Jag har ännu read more »


Ska du köpa nytt torkskåp?

Är du en av alla där ute just nu som är på jakt efter ett nytt torkskåp? Torkskåpet är en vitvara som jag tycker allt fler borde ha i sitt hem. Torkskåpet ger dig nämligen möjligheten att torka både skor och kläder / rena och smutsiga. Jag tycker personligen att torkskåpet är en vitvara som read more »


Köpa nytt torkskåp på nätet

Är du på jakt efter ett nytt torkskåp men inte riktigt vet vad och hur du ska tänka när du ska leta efter ett nytt torkskåp. Jag måste ge dig tipset att idag är nätet det bästa sättet att hitta vitvaror. Det finns idag väldigt många fler torkskåp hos alla e-handlare inom vitvarusektorn vilket gör read more »


När du ska köpa nytt torkskåp

Vi på nytt-torkskap.se ska försöka hjälpa dig som är på jakt efter ett nytt torkskåp och vad du bör tänka på när du ska inhandla ett nytt torkskåp. Ett torkskåp är en vitvara som är väldigt vanlig i svenska hem och det passar väldigt bra i vårt klimat med tanke på att vi behöver torka read more »